Szerethető és hatékony nem csak látszólag

Az ember cégvezetőként rengetegszer kell szembesüljön olyan problémákkal, melyekkel nem is igazán foglalkozna, mert nem tartja annyira komolynak, viszont hosszú távon igenis hatalmas károkat tud okozni a cég életében. Azt hiszem, hogy az elmúlt időszakban én is igen sokszor elrontottam azt, hogy nem foglalkoztam olyan dolgokkal, mint vállalati hangulat vagy ép csapatösszetartás. Azt gondoltam, hogy a csapatvezetők teljes mértékben kézben tartják ezeket a dolgokat, hiszen nagyvállalat révén nekünk minden részleg külön vezetővel dolgozik, azonban rá kellett ébrednem, hogy nem igazán foglalkoznak ezzel a kérdéskörrel, de sajnos ekkor a vállalati teljesítmény már nem igazán volt felfelé ívelő formában, és azt kell mondjam, hogy bizony a vállalati elvándorlás is egyre nőtt, sorra vette el a konkurencia a legjobb embereinket, aminek nagyon gyorsan megálljt kellett parancsolnunk. Ezért vettem fel annak idején a kapcsolatot a Kogwheel csapatával és kezdtük meg a közös munkát első körben a csapatépítő feladatokkal.

Persze mondanom sem kell, hogy mint minden esetben, az én vállalatom esetében sem volt másképp a változásra való reagálás, hiszen a kezdetekkor nem igazán vágytak az emberek arra, hogy csapatépítő tréning vagy éppen kommunikációs tréning sorozaton kelljen részt venniük, de azt mondhatom, hogy kogwheel csapata ezt is tökéletesen megoldotta, hiszen rövid időn belül az ellenállás hihetetlen lelkesedéssé változott, és az emberek már nem azon a véleményen voltak, hogy a csapatépítő felesleges kötelező rossz program, hanem azon, hogy iszonyatosan jól érezték magukat és sokkal jobb bejárni dolgozni, így újra és újra mentek volna, egyfajta versengés indult el azért, hogy újra át tudják élni a csapatépítő tréningeket.

Azt mondhatom, hogy tudtam, hogy ez a csapat iszonyatosan profi, és hogy nagyon rövid időn belül meg fogják tudni oldani a munkaerő problémákat és persze hatékony segítséget tudnak adni a jövőben folyamatosan, hogy ne alakuljon ki újra ilyen jellegű nehézség, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire megszeretik őket, és hogy ilyen gyorsan, ennyire profi eredményeket tudnak elérni a cég életében. Mindenkinek csak javasolni tudom őket. Én tökéletesen elégedett vagyok a segítségükkel.